Da har dagen endelig kommet – nå skal jeg ut på den lengste reisen jeg noensinne har gjort – helt på egen hånd! Alle forberedelser som var mulig å gjøre, var gjort (tror jeg). Dette inkluderer også å ta en skikkelig farvel med familien over en god mammas hot pot.  Drømmen skal endelig realiseres!

Første destinasjonen er Bangkok. Jeg har ikke vært i denne hovedstaden før og gleder meg voldsomt med å bli kjent med denne berømte storbyen. Det kan virke litt rart for mange, men jeg har faktisk satt av hele 2 uker i Bangkok. En av tanker bak dette var jeg ikke ønsket å stresse meg i denne første fasen av reisen. Jeg trenger litt tid til å bli klimatisert til denne delen av verden men også til denne reisen. Det er mange nye ting jeg kommer til å gjøre, blant annet å bo på et vandrerhjem og å leve på et lavt budsjett. Jeg tror Bangkok kan være et bra sted å komme inn i reiserytmen. Jeg håper selvfølgelig også å bli godt kjent med byen. Jeg har sett, lest og hørt om mange spennende ting man kan gjøre i Bangkok, så jeg er ikke redd for å gå tomt for gjøremål.

En annen ting jeg også ønsker å bli kjent med er å vlogge. Det kan være virke veldig flaut å filme seg selv samt snakke til kameraet ute i offentligheten. Man får ofte spørrende blikk fra forbigående folk. Å kunne ignore folk samt fokusere å snakke foran kameraet er noe jeg ønsker å mestre. I tillegg ønsker jeg å bli bedre på filming og fotografering. Den ekstra tid i Bangkok kan være god ha for å komme igang med dette!

Jeg håper dere liker den første vloggen. De kommende uker håper jeg å kunne publisere flere videoer om mitt opphold i Bangkok!