Vlogg #108

Som budsjettreiser tok jeg buss fra Siem Reap til Bangkok som skulle vare 7-8 timer, men endte til slutt rundt 11 timer på grunn av forsinkelser. Dette er noe man må regne med i Asia dessverre! Jeg må også si at det er alltid spennende å krysse grenser i sør-øst Asia og grensen mellom Kambodsja og Thailand er ingen unntak. Her måtte vi gå et stykke fra utstemplingskontoret på Kambodsjansk side til immigrasjonskontor på Thai side. Men selve prosessen gikk fint uten noen form for problemer og med norsk pass fikk jeg 30 dagers gratis visum inn til Thailand!

Min ankomst i Bangkok markerer også slutten på min reise gjennom Thailand (sør og nord), Laos, Vietnam og Kambodsja som varte nesten 4 måneder. Men det markerer samtidig også starten på den andre delen min reise gjennom Asia og mye mer spennende opplevelser kommer!