Vlogg #68

I min siste idag i Hoi An syklet jeg rundt for å oppleve byen siste gang. Jeg startet dagen med å sykle til Cua Dai stranda hvor jeg tilbrakte noen timer i sola. Som den siste attraksjonen i Hoi An dro jeg til leiremuseum som ligger på vest-sida av Hoi An (jeg bodde på øst-sida). Dette innebærer at jeg måtte krysse gamle byen (sentrum) av Hoi An og over til vest-sida som jeg ikke har besøkt ennå. Leiremuseum ligger i et område som er spesialisert på produksjon av figurer, suvenirer og andre objekter laget av leire.

I forbindelse med en seremoni knyttet til nytt år inviterte husverten Mr Long meg og andre til en middag sammen med familien hans. Mr. Long og hans gjestehus Mai Hung Homestay er noe av det beste jeg opplevde i Sør-øst Asia. Mr Long visste en gjestfrihet som er vanskelig å finne noen andre steder.

Og med det er mitt 7 dager lang opphold i Hoi An over. Nå er det på tide å forflytte meg videre til andre steder i Vietnam – det fortsatt mye igjen å oppleve!