Et av målene jeg hadde i Hong Kong var å kjøpe et nytt kamera. Grunnen til det er at Hong Kong har svært gode priser på kamera og elektronisk utstyr på grunn av moms regler her. Siden Causeway bay området ikke har så mange kamera butikker, dro jeg til et område på fastlandet kalt Mongkok. Det sies at det er mange kamera butikker i dette området og prisene er også svært hygglige.

Jeg må si at jeg ikke har sett maken til så mange mennesker på et område som det er i Mongkok. Det var rett og slett ikke nok plass å gå enkelte steder! Men det var også samtidig svært koselig, spesielt de menneskene som synger på gata. Mange av sangene er fra de gamle tv-serier fra 80- og 90-tallet som jeg vokste opp med.

Jeg tilbrakte en del timer med å vandre rundt i Mongkok for å se på kamera og sammenligne priser fra de ulike butikkene. Jeg landet til slutt med å kjøpe Sony A6500 kamera som jeg har lest fått kjempe god kritikk. Prisen på 9500,- var også vesentlig billigere enn hva det koster i Norge.

De neste 2 dagene tilbrakte jeg mest tid med å reise mellom Causeway Bay og Mongkok for å se på kamerautstyr og teste ut det nye kameraet. Jeg fikk derfor ikke filmet så mye. I neste vlogg skal jeg til det kjente utsiktspunkt over Hong Kong kalt Victoria Peak! Jeg skal også i sammenhengen bruke mitt nye kamera!