Vlogg #96

Fra Mekong Deltaens største by satte jeg kursen videre mot sør og mot Vietnams største øy, Phu Quoc. Jeg har hørt veldig mye bra om denne øya og siden jeg var i nærheten så var det like greit å sjekke ut. For å komme til Phu Quoc kan man ta fly eller ferje. Det fins faktisk en internasjonal flyplass i Phu Quoc som frakter en god del utenlandske turister til øya hvert eneste år. For min del så var ferje den enkleste og rimeligste transporten. Det er primært to kaier der det er ferjeforbindelse mellom øya og fastlandet; Ha Tien og Rach Gia. Siden Rach Gia var nærmest Can Tho, tok jeg bussen dit for så å ta ferje videre til Phu Quoc. Jeg ble svært overrasket over kvaliteten og standarden til ferjen jeg tok – det virker nesten litt luksus! Kanskje jeg booket en dyrere type båt uten å visste om det!

Jeg kom til å bli tilbringe noen særdeles late dager i Phu Quoc uten å gjøre noe fornuftig – dette var min ferie i ferien!