I min andre dag i Silom-området startet jeg dagen med å oppsøke en fotobutikk for å fremkalle noen passfotoer. Mens bildene var under fremkalling besøkte jeg  gatene i nærheten i søk etter mat til frokost. Jeg var ikke skuffet – det var gatemat nesten på hvert eneste hjørne i Silom. 

Fra Silom gaten vandret jeg videre nordover mot den store attraksjonen i Silom området, nemlig Lumpini parken. Dette er en av de meste kjente parkene i Bangkok.

Ikke langt nord for parken var min andre destinasjonen for dagen, nemlig den vietnamesiske ambassaden. Her skulle jeg ordne en tre-måneders visum til Vietnam.

Jeg avsluttet dagens utflukt med en vandring gjennom Sathorn gate, som er  finansdistriktets hovedgate. Her ligger store og høye bygninger, hvor de fleste av dem er banker og forsikringsselskaper.