Etter 8 dager i Hong Kong returnerte jeg tilbake til Bangkok, Thailand. Av en eller annen merkelig grunn ble jeg veldig glad for å returnere tilbake til dette smilende landet. Det føles som å komme hjem! Jeg var i Bangkok  kun 2 døgn før jeg fløy videre ned mot de øyene i sør. Siden jeg allerede har vært i Phuket før, bestemte jeg meg for å besøke Krabi-provinsen som jeg har hørt skal være bedre enn Phuket!

Etter ankomst i den lille flyplassen i Krabi, tok jeg en felles buss til mitt hostel i den lille kyst bygda Ao Nang. Her skulle jeg være i to døgn før jeg forflytter meg videre til øyene som ligger i kysten!

Jeg gjorde noe veldig uortodoks da jeg ankom Ao Nang; istedenfor for å utforske byen først, bestemte jeg for å dra på en Islands Tour med engang!

Island touren skulle frakte meg til hele 7 øyer som ligger i kysten utenfor Ao Nang. Men på grunn av dårlig vær ble denne touren nedjustert og vi fikk bare besøke noen får øyer. Til tross for været var turen ganske spennende og jeg fikk sett utrolige fine øyer. Høydepunktet for turen var solnedgangen ved Railay Beach!

I neste blogg skal jeg utforske mer av Ao Nang!