Vlogg #71

Den beste transporten fra Da Nang til den gamle hovedstaden Hue er nok tog og det var det jeg tok for å komme frem dit. Togopplevelsen i Vietnam har overgått mine forventninger (og kanskje fordommer) og toget til Hue var inget unntak. Setet og generell hygiene var bra! På toget ble jeg kjent med en veldig hyggelig vietnamesisk familie. På et tidspunkt tilbød de meg mat, men siden det var en stor familie var jeg redd det ikke var nok mat, så jeg takket nei.

Veien til Hue er akkurat som tatt rett fra en vietnamesisk sang – regn, skog, jordbruk og kjærlighet til landet. Jeg har alltid hørt at det regner mye i Hue og det første møtet med Hue var akkurat slik jeg hadde forestilt meg – nemlig regn og vått. De neste dagene skal jeg utforske Hue og forhåpentligvis lære mer om denne gamle byen som har spilt en viktig rolle i Vietnams historie.